Navigatie overslaan

Na een traditionele banketbakkersopleiding en het zgn. 1e bediende banketbakkersdiploma op zak te hebben, 15 jaar ervaring opgedaan te hebben in patisserie, een masterclass cake decorating in Chicago en een aantal diepte investeringen is het een roze meisjesdroom geworden.

5 Jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Ik bak en ontwerp taarten, ontvang klanten, geef workshops en af een toe een gastles in patisserie.

Krullen en strikken zijn inmiddels mijn handelsmerk geworden. Soms maak ik bruidstaarten van een meter hoog, helemaal wit met gouden vlinders, een andere keer is het een mooie verjaardagstaart in felle kleuren.

Middels dit blog kun je de belevenissen van Le Beau Gateau volgen..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: